Returnering


Returnering & fortrydelsesret

Du har 14 dages fuld returret når du handler hos Cotton Kids. Fortrydelsesretten løber fra den dag du har modtaget din vare. Såfremt du ønsker at benytte dig af din returret, skal varerne leveres tilbage i væsentligt samme stand og mængde. Tøjet bedes returneres i org. indpakning og foldes pænt sammen, så det ikke krøller.

Såfremt varerne returneres i en stand som forringer varens salgsværdi, bortfalder fortrydelsesretten.

Varer der returneres må ikke have tegn på slid, pletter eller skader. Alle mærker skal sidde på tøjet.

Der udover må varer heller ikke lugte af udefrakommende dufte, såsom parfumer eller røg.

Varer, der ønskes ombyttet til anden størrelse, vil blive ombyttet indenfor få dage, efter jeg modtager dine returvarer.

Udgiften til retur-forsendelser af denne type afholdes af dig. Jeg betaler naturligvis fragten, når jeg sender dig den nye vare.

OBS! Du bedes pakke varerne forsvarligt ind, når du returnerer, og du må IKKE sætte en returlabel direkte på originalemballagen.
Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, som udelukkende returneres pga. fortrydelse af købet, vil udgiften til returneringen tilfalde dig. 
Du bærer risikoen for varen fra det tidspunkt, hvor varen er leveret, og ved returnering er det dit ansvar, at pakke varen forsvarligt ind.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via mail. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Når du fortryder et køb, får du pengene tilbage, så du derefter kan foretage et nyt køb hos Cotton Kids på de ønskede varer.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varens stand, når du sender den tilbage:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord: Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som "brugt", hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi. Hvis den har været prøvet mere, end hvad der er muligt i en fysisk butik, vil forringelsen derfor vurderes til 99,99%.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså kun gøre det samme med varen, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Returvarer sendes til:
Pile Allé 2D

3600 Frederikssund

Danmark

Bemærk!

  • Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
  • Vi har ikke mulighed for at afhente forsendelser, som er sendt uden omdeling.
  • Du bedes pakke varerne forsvarligt ind, når du returnerer dem, og du må IKKE sætte en returlabel direkte på originalemballagen.

Returnering & reklamation

Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Cotton kids i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.

Varen sendes til:

Pile Allé 2D

3600 Frederikssund

Denmark

Når du returnerer en varer, bedes du oplyse så detaljeret som muligt, hvad problemet er samt oplyse dit ordre-ID.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage. Du bedes pakke varerne forsvarligt ind, når du returnerer, og du må IKKE sætte en returlabel direkte på originalemballagen.