Om Cotton Kids
 

 Hjertelig velkommen til mit lille univers af OEKO-TEX® børnetøj & tilbehør.

Mit navn er Stella Melek, jeg er 30 år & enlig mor til 3 skønne børn på henholdsvis 0, 1 & 6 år, så jeg er fuldtidsmor med stort F & jeg elsker det! - Så hvorfor ikke også åbne min egen webshop med børnetøj? Webshoppen har åbent døgnet rundt & har du brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Hos Cotton Kids, kan du købe OEKO-TEX® mærket tøj & tilbehør til dine børn, lavet af de mest naturlige ingredienser
- bomuld.

 Du finder et par enkelte, kendte brands på min shop, resten er unikt & håndlavet. 

OEKO-TEX®-mærkede tekstiler er sikre tekstiler, der ikke skader kroppen. Det er nemlig ikke til at se eller føle, om der er sundhedsskadelige kemikalier i det tøj man køber, og kun få kemikalier forsvinder efter vask. Det er dog muligt at købe tekstiler uden sundhedsskadelige stoffer, fordi der er mange alternative og ufarlige kemikalier og metoder, som producenterne kan bruge i stedet for de sundhedsskadelige stoffer.

Nogle virksomheder både i Danmark og i udlandet har ikke nogen politik om kemikalier i tekstiler, og der findes sundhedsskadelige kemikalier i en del af det tøj, man kan købe i forretningerne. Nogle af kemikalierne er allergi- eller kræftfremkaldende, mens man ikke kender langtidseffekterne for mange andre. Specielt i baby- og børnetøj er de farlige kemikalier problematiske, dels fordi børn ofte sutter på deres tøj, og dels fordi mange kemikalier har farlige langtidsvirkninger, fx kræft og skader på forplantningssystemet.

& lige netop derfor sælger jeg kun
OEKO-TEX® certificerede tekstiler hos Cotton Kids.

- En god ballance mellem miljø, kvalitet & dit budget.